Геннадий Минаев:
Или мне ждать решения суда, что бы узнать что-таки да, нарушила.
вам - нет
Спасибо, хоть на этом. Кстати, по теме Первомайки, если интересно:
-----------------------------------------------------------------------------------------
Крім цього, допитаний в ході досудового слідства в якості свідка інспектор професійної підготовки СБСМ «Грифон» УМВС України в Сумській області Басанець Станіслав Григорович показав, що коли він ніс службу, то до його обов’язків входило не допустити сторонніх осіб на територію суду. В цей час перед будинком суду зібралася група цивільних осіб в кількості 60-70 чоловік. Ці люди кричали, висловлюватися нецензурною адресою, висловлювали своє невдоволення судовим засіданням, яке відбувалося у суді.
ЛЖЕСВИДЕТЕЛЬСТВО! Никто в этом момент не произносил ни слова!
Після того, як з будинку суду у двір вивели адміністративно затриманих осіб та помістили їх до конвойного автомобіля, точного часу не пам'ятає, він повинен був вийти спереду автомобіля та відчинити ворота, щоб автомобіль зміг безперешкодно залишити територію суду. Наскільки він може згадати, перед тим, як конвойний автомобіль виїжджав з території суд він підійшов до воріт та став їх відчиняти. Конвойний автомобіль почав рухатися в бік воріт
Вот. Вот именно, автомобиль начал движение в сторону закрытых ворот, а не выехал полностью из ворот!
і в цей час в натовпі людей, які стояли впритул справа від воріт, почалося оживлення.
Именно оживление, а не блокирование. Люди просто подбегали в сторону этих ворот по тротуару и газону, в т.ч. и я.
Коли він майже повністю відчинив ворота, стояв боком до конвойного автомобіля та до цієї групи людей, та повертав голову до групи людей, що стояли перед воротами то в цей момент отримав удар тупим предметом в праву скроневу область. Яким саме предметом йому нанесли удар та хто саме наніс цей удар описати не може, не побачив, але може сказати, що цей удар йому нанесли не рукою, а якимось предметом.
Я не буду юродствовать на предмет «тяжелого тупого предмета» в Ивано-Франковске и приводить параллели, просто скажу, о том, что я думаю, что этому сотруднику милиции (в гражданском) просто в дальнейшем досталось от своих же коллег дубинкой по голове. Метелели они налево, направо, не разбираясь. И этот удар по Басанцу решили использовать в качестве доказательств нападения на милицю. Вот и все.
Після цього удару не пам'ятає точно, що відбувалося, чи втрачав він свідомість, інстинктивно убрав голову вбік та прикрив голову рукою. Повністю прийшов до тями та почав усвідомлювати те, що відбувається тільки після того, як інші співробітники СБСМ «Грифон» відвезли його в місце постійної дислокації підрозділу СБСМ «Грифон». В той же день протягом години у нього почалося головокружіння, рвота, погіршився загальний стан і того ж дня його відвезли до лікарні.
Почему не найден тот человек, который нанес столь тяжелые травмы сотруднику милиции, а дело закрывается? При этом человек находится три дня на стационарном лечении в отделении нейрохирургии!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------
А вообще, после суда, я выложу ВСЮ постанову в интернет. Интересное чтиво, я должен сказать